HippoCare

Kennelweg 3
5757 RJ Liessel
tel 06 15 435 834
info@hippocare.nl

Ook kunt u ons
informatieformulier invullen.

BTW-nummer 1656.90.112.B01 - KvK-nr. 17173800 - Rabo 1780.04.820

 

 wij zijn i.v.m. vakantie GESLOTEN t/m vrijdag 13 juli

excuus voor t ongemak

IEDEREEN EEN FIJNE VAKANTIE !!!

 

Onze openingstijden zijn:

zaterdag 10.00 - 16.00u

(n op afspraak !!)

Het motto van HippoCare luidt: KEIgoed in service ! Verder blijft HippoCare streven naar de beste kwaliteit voor een gunstige prijs. 

 

Je kunt bij ons ook pinnen !!


Tot ziens in onze webshop of bij ons in Liessel !!

pakketten versturen:
verzendkosten pakket < 10 kg 6,95
verzendkosten pakket 10 - 20 kg 9,95

Bij bestellingen vanaf 100,00 tot 10 kg worden geen verzendkosten doorberekend. Dit geldt niet in combinatie met aanbiedingen of kortingen.
Levering binnen enkele dagen.

 

Routebeschrijving

                         

Vanaf Eindhoven:
A67 richting Venlo, afslag Liessel. Onderaan de snelweg linksaf, einde weer linksaf (rotonde driekwart, richting Neerkant/Meijel). Weg blijven vervolgen tot u aan de rechterzijde een opslag van compostbedrijf (Primasta) ziet. Hierna pakt u gelijk de weg naar rechts, dat is de Kennelweg. De shop van HippoCare zit een stukje verder aan de linkerkant. 

Vanaf Helmond:
de Helmondsingel richting Deurne, voorbij het stoplicht na het tankstation 1e afslag Deurne, bovenaan rechts, rotonde rechtdoor. 2e stoplicht rechts, richting Liessel. Alsmaar rechtdoor richting Liessel. Als de (nieuwe) weg met een bocht naar links draait, in de bocht rechtsaf richting het centrum van Liessel. Via het centrum van Liessel alsmaar weg blijven volgen richting Neerkant/Helenaveen. Buiten de bebouwde kom krijgt u eerst garage de Peelrand, verderop Garage van Brussel. Direct na deze laatste slaat u linksaf, de Kennelweg in. De shop van HippoCare zit een stukje verder aan de linkerkant. 

Vanaf Nijmegen en Venlo:
A 73 Nijmegen-Venlo. Bij Venlo A67 richting Eindhoven, afslag Liessel.
Onderaan de snelweg linksaf, einde weer linksaf (rotonde driekwart, richting Neerkant/Meijel). Weg blijven vervolgen tot u aan de rechterzijde een opslag van compostbedrijf (Primasta) ziet. Hierna pakt u gelijk de weg naar rechts, dat is de Kennelweg. De shop van HippoCare zit een stukje verder aan de linkerkant.