Wij doen meer dan alleen maar verkoop van ruitersportartikelen. Wij organiseren bv. ook regelmatig Clinics en lezingen voor onze klanten.

 

******************

15 november 2008 hadden we: 

Praktijkdag: "Veiligheid in de dagelijkse omgang met paarden".

door: Nederlands bekendste enduranceruiter Yvonne van der Velde

met ruim 20 deelnemers was ook deze dag weer een groot succes !!

*****************

 

Clinic "Veilig buitenrijden en conditietraining" 2007 was een enorm succes !!                                 

Zaterdag 31 maart 2007 had HippoCare een Clinic georganiseerd die verzorgd werd door Yvonne van der Velde, Nederlands beste in de discipline Endurance.

                   

De opkomst was enorm, maar liefst 23 deelnemers !! Het was een lange zit maar niemand heeft zich ook maar een seconde verveeld of bij de les moeten houden. "Haar gemotiveerde en inspirende persoonlijkheid heeft er toe bijgedragen dat ik het geen moment saai of oninteressant vond."

In de Clinic zijn onderwerpen zoals "omgang ruiter & paard & verkeer & angst" en "houding & hulpen" uitgebreid aan de orde geweest. Ook zijn nog handige weetjes verteld over conditietraining en blessures. Al met al een ontzettend leerzame en leuke dag. Zeker de grondoefeningen, die als afsluiting met onze paarden werden gedaan, werden door iedereen als heel nuttig ervaren !! Want dat zijn de basisbeginselen in een goede omgang tussen paard & ruiter

Een paar leuke reacties van deelnemers:

"Chapau! Een superverzorgde, erg leuke en leerzame dag"

"Ik vond de clinic echt superinteressant. Veel nuttige theorie gehoord, het was op zich een lange middag, maar leek niet lang. De tijd vloog voorbij !"

Zeker voor herhaling vatbaar dus !!

www.dutch-joy.nl